Wegwijs in deze cursus

Beste student,

Mogelijks is het de eerste maal dat je met een webgebaseerde cursus in contact komt. Het kan wat vreemd aandoen maar hopelijk ondervind je al snel het gemak ervan. Dit soort cursus is enorm flexibel. Met een minimum aan 'kliks' kom je waar je wil zijn. Wil je een eerste lectuur simpel houden - wat aangewezen is- , dan lees je de teksten door zonder de aanwezige hyperlinks te bekijken. Wil je meer uitleg over een bepaalde term of topic dan kan je gemakkelijk doorklikken. Ken je zelf interessante toevoegingen of verwijzingen voor deze cursus, aarzel dan niet deze aan de docent te bezorgen. Zij kan ze toevoegen aan deze cursus.

Deze cursus kent 2 structuurdimensies. Enerzijds kan je deze cursus doorwandelen door het chronologisch bekijken van de casussen (menu in de linkerkolom). Aan de hand van vragen/antwoorden op de casus kan je dan doorklikken naar relevante inhouden. Anderzijds kan je ook de inhoudelijke topics die aan bod komen doornemen, de inhouden zijn immers terug te vinden in het menu rechts bovenaan onder de knop 'onderwerpen'.
Gezien in deze cursus het reflecteren centraal staat, alsook het zich bewust worden van waarden en normen en de invloed hiervan op het handelen is het wellicht interessanter om te starten met de casussen.

Vooraleer deze cursus aan te vatten is het ten sterkste aanbevolen om de studiewijzer door te nemen (zie knop menu boven). Deze studiewijzer vertelt je wat de bedoeling is van deze cursus, de inhoud, de werkwijze en de evaluatievorm.

Ik hoop dat je deze cursus als verrijkend voor je professioneel functioneren zult ervaren.

mvg,
Veerle Dekocker
Docent KATHO-HIVV

xx
Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License